مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان میتواند برای برخی افراد به دلیل امکانات زندگی، فرصتهای شغلی، سیستم آموزشی مرتب و امکانات بهداشتی-درمانی مطلوب باشد. همچنین، آلمان یک کشور پیشرفته با اقتصاد قوی و جامعه چندفرهنگی است که میتواند فرصتهای فرهنگی و اجتماعی گستردهای را فراهم کند.تصمیم برای مهاجرت به هر کشوری باید با دقت و با بررسی موارد مختلف اتخاذ شود.
اما قبل از تصمیمگیری باید موارد مهمی مانند شرایط قانونی مهاجرت، زبان محلی (آلمانی)، فرهنگ و روابط اجتماعی، وضعیت اقتصادی شخصی و خانوادگی، و سایر مسائل مهم مانند هزینهها و زمان لازم برای ترتیبات مهاجرت را در نظر گرفت. همچنین، بهتر است با افرادی که تجربه مهاجرت به آلمان داشتهاند گفتگو کنید تا اطلاعات بیشتری درباره شرایط و چالشهای موجود در این کشور کسب کنید و تصمیم بهتری بگیرید.کشور آلمان به عنوان قطب اول اقتصاد اروپا همواره مورد توجه بسیاری از متخصصین و دانشجویان در زمینه های مختلف به منظور کار و درس بوده است.
سیستم اقتصادی پویا و رو به رشد، دانشگاه های معتبر و بین المللی، شرایط و سبک زندگی مناسب از جمله دلایلی است که هر مهاجری را به خود جذب می کند. مهندسین و پزشکان به دنبال کار در آلمان هستند، دانشجویان دنبال تحصیل در دانشگاه های آلمان هستند، و حتی بسیاری از افرادی که در زمینه های قانونی مهاجرت قرار نمی گیرند،
راه پناهندگی را پیش گرفته که ما اصلا به شما توصیه نمی کنیم !!در حال حاضر کشور آلمان در زمینه های مختلف به تمامی افراد ویزا میده؛ یکی درسی، یکی کاری، یکی میاد کار یاد بگیره، یکی میاد زبان بخونه و شاید یکی میاد بیزینس در ایران رو گسترش بده...آلمان برای همه برنامه جذابی داره...با وجود اینکه شهروندان بسیاری از کشورها مانند کشورهای اتحادیه اروپا نیاز به دریافت ویزای آلمان ندارند، اما طبق قانون، شهروندان خارجی که قصد اقامت و حضور در کشور آلمان را دارند، می بایست ابتدا ویزای مخصوص به خود را دریافت کنند.
شرایط مهاجرت به آلمان
مهاجرت به آلمان یکی از گزینههای مورد توجه برای افرادی است که به دنبال فرصتهای شغلی، آموزشی یا زندگی بهتر هستند. این کشور با اقتصاد قوی، سیستم آموزشی مرتب و پیشرفته، و سیستم بهداشتی-درمانی کامل، جذابیتهای بسیاری برای مهاجران از سراسر جهان دارد. با این حال، مهاجرت به آلمان نیازمند بررسی دقیق و آمادگی فراوان است. شرایط مهاجرت ممکن است بسته به هدف و شیوه مهاجرت متفاوت باشد؛ از مهاجرت برای کار و تحصیل تا مهاجرت به عنوان پناهنده یا اعضای خانواده. برای مهاجران، یادگیری زبان آلمانی و آشنایی با فرهنگ و مقررات این کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است.
همچنین، پیشبرنامهریزی دقیق مالی و اجتماعی قبل از مهاجرت، میتواند به فرآیند تطبیق با محیط جدید کمک کند. در نهایت، مهاجرت به آلمان میتواند فرصتهای جدیدی را به همراه داشته باشد، اما نیازمندیمند به تصمیمگیری هوشمند و آگاهانه است.همان طور که در بالا ذکر شد، قدم اول برای ورود و همچنین اقامت در کشور آلمان دریافت ویزای مربوطه می باشد.
بسته به قصد ورود، نوع ویزا متغیر بوده و سفارت آلمان شرایط متفاوتی را طلب می کند؛ پس ویزا و مجوز ورود به کشور آلمان، پیش زمینه هر نوع اقدامی محسوب می شود.اولین و مهم ترین شرط، دانش زبان آلمانی است؛ هر شخصی برای اخذ اقامت طولانی مدت در این کشور نیاز دارد تا سطح مشخصی از این زبان را بیاموزد. میزان مشخص این زبان را قصد و روش مهاجرتی وی تعیین می کند و افراد می توانند با داشتن این علم، جایگاه خود را تثبیت کرده و از بروز هرگونه مشکلی پیش گیری کند.
جدا از زبان، هر شرط دیگری می تواند برای تمامی مهاجرین یکسان نباشد. سن، مدرک تحصیلی، سابقه کاری، سابقه ویزاهای کشورهای دیگر و ... هرکدام می توانند به تنهایی کمک شایانی به پرونده متقاضی کنند.
روش مهاجرت |
شرایط |
مهاجرت کاری |
* داشتن پیشنهاد شغلی از یک شرکت آلمانی * داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با شغل مورد نظر * داشتن مهارت های مورد نیاز در آلمان * تسلط به زبان آلمانی در حد B2 |
مهاجرت تحصیلی |
* دریافت پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی آلمان * داشتن مدرک تحصیلی دیپلم یا لیسانس * تسلط به زبان آلمانی در حد B2 * اثبات تمکن مالی |
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری |
* ثبت شرکت در آلمان * ایجاد حداقل 10 شغل * سرمایه گذاری حداقل 250 هزار یورو |
مهاجرت از طریق ازدواج |
* ازدواج با یک فرد آلمانی * اثبات تمکن مالی * تسلط به زبان آلمانی در حد A1 |
مهاجرت از طریق پناهندگی |
* اثبات اینکه شما در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته اید * گذراندن مصاحبه با اداره مهاجرت و پناهندگان آلمان |
مهاجرت تحصیلی به آلمان
مهاجرت تحصیلی به آلمان یکی از راههای محبوب برای دستیابی به آموزش عالی و فرصتهای شغلی است. آلمان با دارا بودن دانشگاههای برتر و برنامههای تحصیلی متنوع، مقصدی جذاب برای دانشجویان بینالمللی است. برای مهاجرت تحصیلی به آلمان، اولین گام، دریافت پذیرش از یک دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی آلمانی است.
پس از آن، باید ویزای تحصیلی را اخذ کرده و سایر مراحل مهاجرت را انجام داد. یکی از مزایای مهاجرت تحصیلی به آلمان، امکان استفاده از برنامههای تحصیلی رایگان یا با شهریه پایین است که برای دانشجویان بینالمللی موجود است. علاوه بر این، دانشجویان بینالمللی در آلمان فرصتی برای کسب تجربه کاری در طول تحصیل خود نیز دارند، که میتواند برای پسافتاده حرفهای آنها بسیار مفید باشد. با این حال، مهاجرت تحصیلی به آلمان نیازمند برنامهریزی دقیق، اطلاعات کامل درباره مراحل مهاجرت و شرایط مالی و زندگی در آلمان است.تحصیل در آلمان، اولین و همچنین محبوب ترین روش مهاجرت به کشور آلمان محسوب می شود؛
این اتفاق از پس شهریه رایگان دانشگاه های آلمان می آید. پس از تصمیم دولت آلمان مبنی بر تحصیل رایگان در دانشگاه های سطح این کشور به منظور کشف استعدادهای نهان نسل دانشجو، متقاضیان بسیاری از سرتاسر جهان این کشور را به عنوان مقصد خود برای ادامه تحصیل در مقاطع مختلف انتخاب کردند.
ما در مقاله "تحصیل در آلمان" این موضوع را مفصل توضیح داده و به شما هم توصیه می کنیم حتما بخونید...جذابیت آلمان علاوه بر تحصیل رایگان، وجود دانشگاه های در سطح بین المللی و موقعیت های شغلی بسیاری در زمینه های متفاوت بوده که به نوعی آینده شغلی هر فردی را می تواند تضمین نماید. از این رو دانشجو با اطمینان خاطر از اشتغال خود، دانشگاه و رشته تحصیلی خود را می تواند انتخاب کند.
شما میتوانید در آلمان انواع رشته های مهندسی و پزشکی را دنبال کنید.و شرایط برخی رشته ها مانند تحصیل پزشکی در آلمان شراط خاص خود را دارد. و از مزایای تحصیلی در آلمان بهره ببرید.
از جمله مهم ترین مدارک دریافت ویزای تحصیلی کشور آلمان می توان به گواهی ثبت نام و یا پذیرش دانشگاه، تمکن مالی تعیین شده، بیمه سلامت و مدرک زبان آلمانی در سطح مشخص اشاره کرد. مدت زمان ویزای تحصیلی آلمان معمولا یک یا دو ساله می باشد؛ در صورتی که تحصیل شما در این مدت زمان به اتمام نرسد، ویزای شما در اداره مهاجرت مربوطه تمدید خواهد شد.در پایان نیز باید اشاره ای به سوال بسیاری از شما ها کنیم؛ شرط سنی دریافت پذیرش ؟
باید بگیم که دانشگاه های آلمانی و کالج در آلمان شرط سنی مشخصی را دنبال نمی کنند و پذیرای دانشجویان با سن بالاتر از معمول، اما با رزومه کاری و تحصیلی خوب هستند؛ به شرطی که گپ های تحصیلی موجود با دلایل منطقی توجیه شود. شما میتوانید بورسیه تحصیلی دااد (DAAD) آلمان بگیرید و تحصیلات خود را در آلمان ادامه دهید.
مهاجرت کاری به آلمان
مهاجرت به آلمان برای کار ، یک فرصت بزرگ برای افرادی است که به دنبال پیشرفت شغلی و زندگی بهتر هستند. با اقتصاد پایدار و بازار کار پویا، آلمان از جمله مقاصد محبوب برای مهاجرت کاری است. اما این مسیر نیازمند آمادگی و آگاهی از مراحل مهاجرت و شرایط مختلف است.
برای مهاجرت به عنوان کارمند، اولین گام اصلی دریافت پیشنهاد کار از یک شرکت یا سازمان آلمانی است. سپس، باید اقدامات لازم برای دریافت ویزای کاری انجام شود. این شامل تأیید شرایط کاری، اخذ ویزای مربوطه و ترتیبات مربوط به اقامت و سکونت است.
آلمان با بخشهای صنعتی متنوع و فرصتهای شغلی در حوزههای فناوری، مهندسی، بهداشت و درمان، مدیریت و غیره، جذابیتهای بسیاری دارد. اما مهاجران باید به دقت شرایط مهاجرت و زبان محلی (آلمانی) را بررسی کنند. همچنین، آشنایی با فرهنگ و زندگی روزمره در آلمان نیز بسیار مفید است. در نهایت، مشورت با متخصصان مهاجرت و کسانی که تجربه مهاجرت به این کشور را دارند، میتواند به تصمیمگیری هوشمندانه کمک کند.
مهاجرت از طریق دریافت پیشنهاد شغلی را می توان بهترین روش مهاجرت دانست؛ زیرا عملا دغدغه اصلی متقاضیان از نظر درآمد و هزینه های زندگی در کشور مقصد از بین می رود. اما در کنار مزیت ذکر شده، سختی های مخصوص به خود را نیز دارا است.
بر خلاف مهاجرت از طرق جستجوی کار و آوسبیلدونگ (که در ادامه توضیح داده شده اند)، این روش نیاز مبرم به مدارک تحصیلی معتبر، سابقه شغلی خوب و دانش زبان آلمان یا انگلیسی مناسب داشته تا فرد به استخدام کمپانی های آلمانی دربیاید. برای اطلاعات بیشتر حتما مقاله "کار در آلمان" رو بخونید.
لازم به ذکر است که برای آگاهی از معادل سازی مدارک تحصیلی خود نیز می توانید به سامانه آنابین مراجعه کنید.
مهاجرت به آلمان از طریق آوسبیلدونگ
به تازگی دولت آلمان برنامه ای را تحت عنوان آموزش حرفه ای افراد ترتیب داده تا اشخاصی که هیچ گونه مدرک دانشگاهی نداشته و صرفا در زمینه های فنی مشغول به کار بوده اند، توانایی ورود به کشور آلمان را داشته باشند. گستره این مشاغل می تواند از جوشکاری و مشاغل مهندسی تا آرایشگری و خیاطی را نیز پوشش دهد. طبق این برنامه، افراد متقاضی تحت آموزش حرفه ای در زمینه انتخاب شده خود قرار می گیرند و به واسطه اشتغال در این مدت حقوق نیز دریافت می کنند.
لازم به ذکر است که این برنامه آموزشی ممکن است تا 2 سال به طول بیانجامد. از جمله مدارک موردنیاز برای ورود به این دوره ها را می توان صرفا اثبات تمکن مالی و دانش زبان آلمانی (معمولا B1) دانست.
ما برای بررسی این دوره ها به موازات این مطلب، مقاله " آوسبیلدونگ آلمان(Ausbildung)" رو براتون آماده کرده ایم.
مهاجرت به آلمان از طریق آوسبیلدونگ، به عنوان یکی از مسیرهای مهاجرت به این کشور، یک فرصت جذاب میتواند باشد. آوسبیلدونگ یکی از برنامههای موجود برای جذب نیروی کار ماهر از کشورهای خارجی به آلمان است. این برنامه، افرادی که مهارتها و تخصصهای خاصی در زمینههای مختلف مانند فناوری اطلاعات، مهندسی، پزشکی، پرستاری، حقوق، و صنایع تولیدی دارند، فرصتی برای کار در آلمان ارائه میدهد.
برای شرکت در برنامه آوسبیلدونگ، افراد باید ابتدا یک پیشنهاد کاری معتبر از یک شرکت آلمانی دریافت کنند. سپس، با دریافت پیشنهاد کار، باید مراحل لازم برای اخذ ویزای کاری و سایر مدارک مورد نیاز را طی کنند.
هر چند که آوسبیلدونگ فرصتی مناسب برای کسانی است که تواناییها و تخصصهای لازم را دارند، اما قبل از تصمیمگیری، بهتر است شرایط و مقررات مهاجرت، وضعیت اقتصادی، و زندگی در آلمان را به دقت بررسی کنید. همچنین، مشاوره با افرادی که تجربه مهاجرت به آلمان از طریق آوسبیلدونگ آلمان(Ausbildung) را دارند، میتواند به شما کمک کند تا تصمیم بهتری بگیرید و با چالشها و فرصتهای موجود در این مسیر آشنا شوید.
مهاجرت به آلمان از طریق جستجوی کار
مهاجرت به آلمان از طریق جستجوی کار نوعی از اقامت و ویزای کشور آلمان محسوب می شود که مخصوص دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاه های سطح کشور آلمان می باشد. بنابر قانون، تمامی دانشجویانی که تحصیل خود را در هر مقطعی در آلمان به اتمام برسانند، 18 ماه ویزا و اقامت جستجوی کار (Job Seeker) دریافت می کنند که قادر هستند با اخذ یک قرارداد کاری معتبر از کارفرمایان آلمانی مجددا اقامت خود را تمدید نمایند.لازم به ذکر است که درصد بسیار زیادی از این گروه دانشجویان موفق بوده و در این مدت مشغول به فعالیت در رشته تخصصی خود شده اند.
علاوه بر این، افرادی که تحصیلات خود را در آلمان نگذرانده نیز می توانند برای دریافت این نوع ویزا اقدام نمایند؛ با این تفاوت که بسته به شرایط عمومی و شغلی متقاضی، مدت زمان بسیار کمتری را شامل خواهد شد و در صورت عدم یافتن هرگونه شغل و قراردادی مجبور به ترک آلمان هستند.
برای مهاجرت از این طریق، لازم است تا شخص سابقه تحصیلی و کاری مناسب با شغل مدنظر خود داشته باشد تا کارفرمایان آلمانی را قانع به همکاری و دریافت قرارداد کاری نماید.
◀ مهاجرت به آلمان از طریق جستجوی کار، یک راه محبوب برای فراهم کردن فرصتهای زندگی و شغلی در این کشور است. برای این کار، افراد میتوانند اقدامات زیر را انجام دهند:
☑ پیدا کردن فرصتهای شغلی: جستجوی فرصتهای شغلی در آلمان از طریق وبسایتهای استخدامی آن کشور یا از طریق شرکتها و سازمانهای مختلف ممکن است. بسیاری از شرکتهای آلمانی فرصتهای شغلی خود را در اینترنت منتشر میکنند و از طریق این وبسایتها میتوانید به جستجوی شغلهای مرتبط با تخصص و مهارتهای خود بپردازید.
☑ تهیه رزومه و نامهی انگیزشی: تهیه رزومهای مناسب که تجربهها، تحصیلات، و مهارتهای شما را به خوبی نشان دهد و نامهی انگیزشی متناسب با فرصت شغلی مورد نظر، میتواند کمک کند تا برای جذب کارفرماها تبلیغ خوبی داشته باشید.
☑ مصاحبه و ارتباط با کارفرماها: پس از ارسال رزومه و نامهی انگیزشی، ممکن است دعوت به مصاحبه شوید. در این مرحله، ارتباط خوب با کارفرما و نشان دادن تعهد و تواناییهای شما میتواند در جذب شغل مؤثر باشد.
☑ دریافت ویزا و مراحل مهاجرت: پس از قبولی در یک فرصت شغلی، باید مراحل مربوط به اخذ ویزا و سایر مدارک مهاجرتی را طی کنید. این شامل ارائه مدارک مورد نیاز، پرداخت هزینههای مربوطه، و اخذ ویزای کاری است.
در نهایت، برای موفقیت در مهاجرت به آلمان از طریق جستجوی کار، نیازمند به تواناییهای زبانی، تحصیلات و تجربه کاری مرتبط، و پیشینه حرفهای قوی هستید.
مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت
مهاجرت به روش های سرمایه گذاری و ثبت شرکت را می توان تا حدودی نزدیک و دارای وجه شباهت های بسیار با هم دانست. در این روش شما به عنوان یک مهاجر خارجی اجازه تأسیس شرکت در حیطه تخصصی خود و یا خرید یک بیزینس فعال را دارید. در هر دوی این روش ها شما می بایست پیشینه شغلی مرتبط داشته و یا فردی که این شرایط را دارد، به عضویت و مدیریت این مجموعه منصوب نمایید.
از جمله مزیت های این روش می توان به عدم نیاز به حضور فیزیکی شخص متقاضی در خاک آلمان و همچنین عدم نیاز به مدرک زبان آلمانی دانست که چالش بسیاری از پزشکان و مهندسین به شمار می رود.
به صورت کلی دولت آلمان به شرکت ها و افرادی اجازه اقامت می دهد که فعالیت تجاری آنان در خاک آلمان کمکی به پیشبرد اهداف اقتصادی این کشور داشته و منافاتی با قوانین موجود نداشته باشد.
لازم به ذکر است که علاوه بر شرط ذکر شده، در روش ثبت شرکت شما حداقل به 25 هزار یورو سرمایه بلوکه شده و پشتوانه شرکت نیاز دارید و در روش سرمایه گذاری بسته به حجم بیزینس مربوطه.
مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
یکی دیگر از روش های مهاجرت به کشور آلمان، ازدواج با تبه این کشور است. بعضا دیده شده که افراد از طریق ازدواج با مرد و یا زن آلمانی، وارد آلمان شده و پس از حداقل 3 سال تمدید این ویزا، واجد شرایط دریافت اقامت دائم آلمان خواهد بود.
مهاجرت به این روش از مزایای عدم نیاز به هرگونه مدارک شغلی و تحصیلی بوده و در ادامه اجازه کار و تحصیل بدون هیچ گونه پیش شرطی را دریافت می کنند؛ اما محدودیت هایی از قبیل اثبات تأمین هزینه های زوج توسط تبع آلمان، داشتن مدرک زبان آلمان در سطح A1 و همچنین الزام حضور در خاک آلمان در 18 ماه ابتدای ازدواج از جمله معایب این روش به شمار می رود. البته این نکته را نیز باید گفت که این ازدواج باید ثبت شده و توسط دولت آلمان تأیید شود.
مهاجرت به آلمان از طریق ویزای پیوست (همراه)
به صورت کلی دولت آلمان به همراهان و افراد خانواده واجد شرایط متقاضیانی که در این کشور اقامت طولانی مدت دارند، ویزای پیوست اعطا می کند. شرط اصلی در مهاجرت به این روش، صرفا اثبات تأمین هزینه های زندگی و محل سکونت افراد همراه از سوی متقاضی و همچنین داشتن دانش ابتدایی از زبان آلمانی می باشد.
همان طور که می دانید شخص اصلی در روش تحصیلی باید پذیرش دانشگاه و در روش کاری باید قرارداد کاری معتبری را داشته باشد.
از جمله مزیت های این روش می توان به اجازه تحصیل و کار همراهان اشاره کرد که بدون هیچ گونه محدودیتی می توانند به زندگی عادی خود ادامه دهند.
مهاجرت کارآفرینی به آلمان
یکی دیگر از روش های مهاجرت به کشور آلمان، ازدواج با تبه این کشور است. بعضا دیده شده که افراد از طریق ازدواج با مرد و یا زن آلمانی، وارد آلمان شده و پس از حداقل 3 سال تمدید این ویزا، واجد شرایط دریافت اقامت دائم آلمان خواهد بود.
مهاجرت به این روش از مزایای عدم نیاز به هرگونه مدارک شغلی و تحصیلی بوده و در ادامه اجازه کار و تحصیل بدون هیچ گونه پیش شرطی را دریافت می کنند؛ اما محدودیت هایی از قبیل اثبات تأمین هزینه های زوج توسط تبع آلمان، داشتن مدرک زبان آلمان در سطح A1 و همچنین الزام حضور در خاک آلمان در 18 ماه ابتدای ازدواج از جمله معایب این روش به شمار می رود. البته این نکته را نیز باید گفت که این ازدواج باید ثبت شده و توسط دولت آلمان تأیید شود.
مهاجرت توریستی به آلمان
کشور آلمان همواره یکی از مقاصد گردشگری در قاره اروپا به شمار می رود و هرساله جهانگردان بسیاری از جاذبه های این کشور دیدن می کنند. مهاجرت توریستی را می توان به عنوان کوتاه مدت ترین مهاجرت به هر کشوری دانست که لازمه آن قبل از هرچیز، دریافت ویزای توریستی و ویزیتوری این کشور است.
مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی
می توان گفت بدترین و اشتباه ترین راه مهاجرت به کشورهای خارجی از جمله آلمان، روش پناهندگی است. روشی بسیار پرخطر و با ریسک بالا که هرساله تعداد بسیار کمی از متقاضیان موفق به اتمام آن و اقامت در آلمان می شوند. علاوه بر خطر جانی و مالی که متقاضیان را تهدید می کند، عدم پذیرش این افراد توسط دولت آلمان از بزرگترین ریسک های این راه محسوب می شود. ما به شما توصیه می کنیم به هیچ عنوان به این راه حتی به عنوان گزینه آخر نیز فکر نکنید.
اقامت دائم آلمان
امروزه اخذ اقامت دائم آلمان به روش ها و طرق مختلفی انجام شده که متقاضیان بسیاری به تبع شرایط خود، روش مخصوص به خود را انتخاب می نمایند. به صورت کلی فرد متقاضی می بایست به عنوان نیروی کاری و یا سرمایه گذار در کشور آلمان رجیستر و تأیید شده باشد؛ این اتفاق را می توان از هریک از روش های مهاجرت نتیجه گرفت که راه مخصوص به خود را دارا می باشند.
به صورت میانگین هر نیروی کاری در آلمان، باید 36 ماه را مشغول به کار باشد و بیمه و مالیات خود را مطابق با قوانین کشور پرداخت نماید تا قادر به اخذ اقامت دائم این کشور باشد. ذکر این نکته نیز ضروری است که افرادی که دارای بلوکارت آلمان باشند، می توانند این مدت زمان را به 21 ماه کاهش دهند.
اخذ اقامت دائم کشور آلمان به منزله برخورداری از تمامی حقوق شهروندی آلمان بوده و اجازه کار و تحصیل رایگان در آلمان برای وی و خانواده همراه بدون هیچ محدودیتی صادر می شود.
هزینه مهاجرت به آلمان
هزینه مهاجرت به آلمان ممکن است متغیر باشد، اما میتواند به طور کلی بین 5000 تا 15000 یورو یا بیشتر برای هزینههای اولیه مهاجرت شامل ویزا، هزینههای زندگی اولیه، هزینههای زبان، و هزینههای مرتبط با مهاجرت تحصیلی باشد. برای مهاجرت کاری، هزینهها ممکن است بیشتر باشد و شامل هزینههای مربوط به اخذ ویزا، هزینههای مسکن، هزینههای انتقال و مهاجرت، و هزینههای مرتبط با یافتن شغل و زندگی در آلمان باشد. بنابراین، برای مهاجرت به آلمان، بودجهی حداقلی حدوداً 5000 یورو تا 15000 یورو یا بیشتر میتواند لازم باشد.
جمع بندی
در این مقاله راجع به راه های مختلف مهاجرت به کشور آلمان از روش های قانونی و معتبر صحبت شد؛ روشهایی که همگی به اقامت دائم و پاسپورت این کشور ختم می شود. کشوری مانند آلمان با اقتصادی قدرتمند اما نیروی کار بسیار محدود... پس سبب می شود که راه های مهاجرت را باز و تسهیل نمایند.
روش هایی مانند تحصیلی مخصوص دانشجویان و جوانان بوده، کسانی که تحصیلات و سابقه کاری داشته می توانند از طریق مهاجرت کاری اقدام نمایند، کسانی که در سن پایین قصد اشتغال داشته می توانند از جاب سیکر و یا آوسبیلدونگ اقدام نمایند و در انتها افرادی که قصد بیزینس و تجارت در آلمان را دارند می توانند از زیرمجموعه های سرمایه گذاری بهره مند شوند. تمامی این روش ها به منظور جذب استعداد، تخصص و همچنین سرمایه به کشور آلمان طراحی شده و آلمان را به یکی از مقاصد محبوب در زمینه مهاجرت تبدیل کرده است.