سرمایه گذاری در آلمان

مقدمه

در مقدمه عنوان می‌شود که هدف اصلی این مبحث، بررسی شرایط، روش‌ها، مراحل، هزینه و مزایای سرمایه‌ گذاری در آلمان می‌باشد. همچنین دلایل بسیاری برای سرمایه گذاری در این کشور صنعتی و پیشرفته اروپایی وجود دارد، از جمله اقتصاد قوی و پایین بودن نرخ بیکاری. یکی از روش‌های مهاجرت به آلمان، سرمایه‌گذاری است که البته انواع گوناگونی هم دارد؛ مانند ثبت انواع شرکت، راه ‌اندازی انواع کسب و کار یا خریداری ملک. همچنین از طریق مهاجرت و سرمایه‌ گذاری در بعضی زمینه‌ها در این کشور پیشرفته اروپایی، می‌توانید اقامت آلمان را اخذ نموده و زندگی با استانداردهای بالایی را در آلمان تجربه نمایید.

سرمایه ‌گذاری در آلمان

در ابتدا مطرح می‌شود که بسیاری از تجار، بازرگانان، کارآفرینان و صاحبان کسب و کارهای بین‌المللی مایل به سرمایه گذاری در آلمان هستند. زیرا آلمان دسترسی خوبی به انواع بازارهای گوناگون اتحادیه اروپا دارد؛ لذا اموری مانند تحقیق و توسعه بازارهای بین المللی در این کشور رونق خوبی دارد بخصوص در شهرهای بزرگی مانند شهر برلین.

علاوه بر آن روش‌های گوناگون و متنوعی برای مهاجرت به آلمان باهدف سرمایه گذاری وجود دارد، مانند کارآفرینی و ایجاد شغل. کشور اروپایی آلمان محصولات بسیار متنوع با استانداردهای کیفیت سطح بالا دارد و به همین علت بستر مناسبی برای تولید، تحقیق و احداث کارخانه و خرید و فروش بیزینس می‌باشد. همچنین کشور آلمان در حوزه صنعت، ماشین‌آلات، فناوری و تجهیزات پزشکی بسیار قدرتمند است و شرایط مناسبی برای انواع سرمایه گذاری در این زمینه‌ها دارد.

همچنین کسب و کارهای کوچک و بزرگی را می‌توانید در این کشور راه ‌اندازی نمایید، به طور مثال سرمایه گذاری در بخش الکترونیکی و یا IT بازده بسیار خوبی می‌تواند داشته باشد. از دلایل سرمایه گذاری در آلمان می‌توان بدین موارد اشاره داشت: اقتصاد قوی و باثبات، حضور برترین شرکت های بزرگ جهان در آلمان، بالا بودن استانداردهای زندگی، امکان اخذ اقامت آلمان و شهروندی با سرمایه گذاری و آمار بالای نیروی کار ماهر و حرفه‌ای در این کشور.

سرمایه گذاری در آلمان مستلزم این است که علاوه بر داشتن توانایی و مهارت‌های لازم جهت کسب و کار، باید مدارک و گواهینامه‌هایی را هم تهیه و ارائه دهید. از جمله گواهی مرتبط با گردش حساب بانکی‌، مدرک عدم سوء پیشینه، گواهی زبان آلمانی یا انگلیسی، ویزای سرمایه گذاری، مدارک شناسایی و هویتی مانند پاسپورت و شناسنامه. اگر هم قصد تاسیس شرکت در این کشور را دارید، باید آگهی تأسیس شرکت و گواهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی را نیز ارائه نمایید.

اما به این نکته توجه کافی داشته باشید که قرار است شما به عنوان یک سرمایه گذار خارجی در کشور پیشرفته و صنعتی آلمان سرمایه گذاری کنید. لذا کاملا ضروری است که قبل از مهاجرت به آلمان  با قوانین، شرایط و مقررات سرمایه گذاری اتباع خارجی در آلمان، آشنایی لازم را پیدا کنید. زیرا آلمان کشوری بسیار مقرراتی است.

سرمایه گذاری، یکی از راه‌ها و گزینه های متداول مهاجرت به آلمان است. کشور آلمان اقتصاد قوی و پیشرفته ای دارد و تقریباً نرخ بیکاری و نرخ تورم آن نزدیک به صفر است. بدیهی است که سرمایه گذاری در چنین شرایطی، بازده و نتایج خوبی خواهد داشت و علاوه بر آن  نیز محیطی جذاب برای سرمایه گذاران بین المللی باشد.

اما اینکه کدامیک از روش ها و گزینه ها برای سرمایه گذاری در آلمان برای شما بهتر است، ابتدا باید شرایط و توانایی و اهداف خود را مشخص نمایید، تا بر اساس آن بهترین گزینه را برای سرمایه گذاری و کسب بازده مالی انتخاب نمایید. قطعا یکی از محبوب ترین راهها و روش های مهاجرت به آلمان، سرمایه گذاری در صنایع گوناگون از جمله صنایع غذایی و صنایع پزشکی این  کشور می باشد.

روش‌ های سرمایه گذاری در آلمان

راه اندازی کسب و کار و تجارت، ثبت انواع شرکت های تولیدی، خدماتی و مالی یکی از روش های سرمایه گذاری در آلمان است. که با اخذ گواهینامه و جواز صنفی کار و فعالیت در بخش مربوطه، می توانید اقامت این کشور را تحت قوانین و مقررات بدست آورید. راه اندازی کسب و کار می تواند در قالب تاسیس انواع شرکت مانند شرکت های مسئولیت محدود، شرکت های تضامنی و یا ثبت دفتر نمایندگی باشد.

که البته برای تاسیس این نوع شرکت ها، می بایست حداقل سرمایه‌ای را داشته و بدین منظور اختصاص دهید. علاوه بر آن مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری، قوانین و مقررات خاص خود را دارد که رعایت آن برای همه متقاضیان، کاملاً الزامی و ضروری می باشد. دولت کشور آلمان برای ملیت های غیر اروپایی و ملیت های اروپایی، قوانین جداگانه ای به منظور سرمایه گذاری دارد.

اولین قدم برای ایجاد و شروع سرمایه گذاری در این کشور، دریافت ویزای سرمایه گذاری است. همان‌طور که اشاره شد، نرخ‌های پایین مالیات در این کشور، انگیزه و دلیل خوبی برای مهاجرت سرمایه‌گذاران از سراسر دنیا به این کشور و اخذ اقامت آلمان شده است. شرکت‌های خارجی بسیاری با هدف سرمایه‌ گذاری در این کشور، تأسیس می‌شوند و قراردادهای بزرگ و مهمی را هم با شرکت‌های آلمانی منعقد می‌نمایند. توجه داشته باشید که سرمایه گذاری شما، بهتر است که در کوتاه مدت، بازده و بازگشت مالی داشته باشد نه در بلند مدت. زیرا سرمایه گذاری در آلمان با بازده بلند مدت، خیلی باب نیست. خرید انواع ملک، خریداری اوراق قرضه، سرمایه گذاری در فعالیت های حرفه ای و سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی و سرمایه گذاری از طریق صندوق های مالی آلمان، از دیگر گزینه ها و روش های سرمایه گذاری در آلمان می باشند.

دوستان، خوب است بدانید که سرمایه گذاران بین‌المللی، فرصت های بسیار مناسبی در بخش های گوناگون صنعتی، خدماتی و تولیدی کشور آلمان به منظور سرمایه گذاری دارند. کشور آلمان بیشترین جمعیت را در بین کشورهای عضواتحادیه اروپا دارد؛ بنابراین سرمایه گذاری در صنایع غذایی و مصرفی یا ماشین‌آلات صنعتی این کشور می تواند بسیار پر بازده و سودآور باشد. همچنین صنعت توریسم و صنایع تحصیلی و آموزشی، صنعت پزشکی و درمانی و صنایع مهندسی نیز از گزینه های مناسب برای سرمایه گذاری در آلمان هستند.

مراحل سرمایه گذاری در آلمان

هریک از روش های سرمایه گذاری در آلمان، مراحل خاص خود را دارد. به طور مثال برای مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری و خرید ملک، لازم است که یک سری مراحل را پشت سر بگذارید. مانند مشاوره با وکیل حقوقی، ترجمه رسمی مدارک و اسناد، افتتاح حساب بانکی، سپرده گذاری در بانک، اخذ ویزای سرمایه گذاری، انعقاد قرارداد ملکی، تهیه مدارک جهت اخذ ویزا، ارسال مدارک نامبرده شده به مقامات مرتبط. همان‌طور که می‌بینید مراحل سرمایه گذاری از طریق خرید ملک با مراحل سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت در این کشور متفاوت است.

اما اگر قصد سرمایه گذاری در آلمان را از طریق کارآفرینی دارید، ابتدا باید یک طرح کسب و کار و ایده تجاری قوی یا همان بیزینس پلن را تنظیم و تدوین نمایید. که این طرح حتماً باید در راستای پیشرفت و توسعه اقتصاد کشور آلمان بوده و علاوه بر آن منجر به ایجاد شغل نیز بشود. سپس لازم است که طرح تجاری یا بیزینس پلن خود را به اتاق بازرگانی این کشور ارسال نموده تا مورد تأیید مسئولان واقع شود.

مراحل ثبت شرکت در آلمان هم بدین ترتیب می باشد: انتخاب نوع شرکت، انتخاب نام شرکت، اجرای سند اجرایی و تهیه اساسنامه شرکت، سپرده گذاری سهام سرمایه در بانک، ثبت تجاری شرکت. همانطور که می بینید هر نوع سرمایه گذاری در آلمان، یک مراحل و پروسه دارد.

شرایط لازم سرمایه گذاری در آلمان

در ادامه مطالب، عنوان می‌شود که هر نوع سرمایه گذاری در آلمان، یک شرایط و الزاماتی دارد. به طور مثال سرمایه گذاری با خرید اوراق بهادار و قرضه در این کشور، اصول و شرایطی دارد. بدینگونه که به دولت آلمان یا یک شرکت آلمانی، پول قرض داده و در قبال آن، سود دریافت خواهید نمود. اگرچه با خرید اوراق بهادار و قرضه، نمی‌توانید اقامت آلمان را به دست آورید، اما این روش یکی از بهترین گزینه ها برای سرمایه گذاری در آلمان است. ریسک این سرمایه گذاری به نسبت دیگر سرمایه گذاری‌ها بسیار پایین تر بوده و به عنوان یک سرمایه گذاری مطمئن و امن به حساب می‌آید.

زیرا این اوراق نوسان بسیار کمی در قیمت و ارزش خود دارند. چنانچه در مهاجرت به آلمان قصد سرمایه گذاری با خرید سهام را دارید، شرایط دیگری را باید در نظر بگیرید. در جریان باشید که از طریق خریداری سهام با هدف سرمایه گذاری در آلمان، امکان اخذ و دریافت اقامت آلمان را نخواهید داشت. اما در مقابل، خریداری سهام، بازده و سود بلندمدت و خوبی برایتان دارد.

 

مزایای سرمایه گذاری در آلمان

در ادامه توضیحات، باید گفت که سرمایه گذاری در آلمان بسیار سودمند و پر بازده است زیرا این کشور به عنوان قطب صنعت در دنیا شناخته شده و از طرف اتحادیه اروپا نیز حمایت های مالی می شود. به دلیل همین شرایط مناسب، بیش از ۵۰ شرکت بزرگ در زمینه تجارت بین الملل در کشور آلمان تاسیس و به ثبت رسیده اند. لذا از طریق مهاجرت به آلمان، می توانید فرصت های بسیاری در کسب و کار های بین المللی داشته باشید. از مزایای سرمایه گذاری در آلمان، می‌توان به برخی از این موارد اشاره نمود مانند:

1- امکان دریافت اقامت آلمان برای خود و همه  نفرات خانواده تان را دارید.

2- امکان دریافت اقامت دائم آلمان

3- اخذ شهروندی آلمان و بهره مند شدن از حقوق شهروندی

4- امکان راه اندازی بیزینس بدون اینکه لازم باشد در این کشور، شرکت ثبت کنید.

5- برخوردار شدن از زندگی با استانداردهای بالا

6- امکان کار و تحصیل در این کشور 

7- برخورداری از مزیت های مالیاتی در صورتی که اقامت آلمان را دریافت کنید

8- مالکیت صد در صدی انواع شرکت در کشور آلمان، در صورتی که شرکتی را به ثبت برسانید.

9- امکان دریافت ویزای کشورهای امریکا، استرالیا و کشور کانادا، بعد از دریافت شهروندی و پاسپورت آلمان.

10- با سرمایه گذاری در آلمان می توانید، در بانک‌های اروپایی گشایش حساب و اعتبار داشته باشید.

11- دسترسی آسان به بازارهای تجاری، مالی و تولیدی کشورهای عضو اتحادیه اروپا

12- دسترسی به خدمات پزشکی و درمانی  آلمان با استفاده از تجهیزات پیشرفته

13- استفاده از خدمات بیمه درمانی با کیفیت بالا برای تمامی اقشار و مردم آلمان حتی مهاجران و خارجیان

14- نزدیکی آلمان به دیگر کشورهای اروپایی و امکان ورود به بازارهای رقابتی صنعتی، مالی، تجاری و تولیدی کشورهای عضو اتحادیه اروپا.

هزینه سرمایه گذاری در آلمان

هزینه سرمایه گذاری در آلمان، بستگی به روش و نوع سرمایه گذاری دارد. در برخی از روش های سرمایه گذاری، می توانید اقامت آلمان را نیز دریافت کنید. بدین منظور هزینه مشخصی باید بر اساس نوع سرمایه گذاری تان پرداخت نمایید. به طور مثال اگر قصد سرمایه گذاری در آلمان را با ثبت شرکت داشته باشید، بر اساس نوع شرکت، باید هزینه های مرتبطی را پرداخت نمایید.

 مانند هزینه ثبت شرکت، هزینه ثبت در دفتر اسناد رسمی. در مهاجرت به آلمان برای خرید ملک نیز، می توانید در هر مکانی از این کشور، انواع ملک و مستغلات خریداری نمایید. این نوع سرمایه گذاری هم بستگی به توانایی مالی شما دارد. برای سرمایه گذاری در آلمان به واسطه خریداری ملک، یک هزینه برای خرید خود ملک دارید و یک هزینه دیگر بابت سند زدن ملک و انجام امور حقوقی و ثبتی آن.

هر چقدر مبلغ سرمایه گذاری تان بالاتر باشد، هزینه های سرمایه گذاری تان نیز قطعاً بیشتر خواهد بود؛ لذا بهتر است که قبل از شروع هر نوع سرمایه گذاری در آلمان، با وکیل خود مشاوره نموده تا از تمامی هزینه های مرتبط با نوع سرمایه گذاری تان مطلع شوید.

جمع بندی

در جمع بندی بدین نکات رسیدیم که روش های گوناگونی برای سرمایه گذاری در آلمان وجود دارد. اما همه این روش ها منجر به دریافت اقامت آلمان نمی شود. همچنین در رابطه با مراحل و هزینه های سرمایه گذاری در این کشور، گفته شد که هر نوع سرمایه گذاری، مراحل و هزینه های متفاوتی دارد مانند ثبت انواع شرکت های تجاری و یا خدماتی. علاوه برآن مطرح شد سرمایه گذاری در برخی از صنایع کشور آلمان، مانند صنایع غذایی، صنایع مهندسی، تولیدی و صنایع پزشکی، سودآوری و بازده مالی بهتر و بیشتری دارند.

همچنین از مهمترین دلایل مهاجرت به آلمان و سرمایه گذاری تجار، بازرگانان و کارآفرینان بین المللی در این کشور نامبرده شد از جمله ثبات اقتصادی و پایین بودن نرخ بیکاری. نکته دیگر اینکه بهتر است قبل از مهاجرت به آلمان با هدف سرمایه گذاری یا دریافت اقامت آلمان، آشنایی کافی با قوانین مهاجرت و سرمایه گذاری در این کشور را به عنوان یک تبعه خارجی پیدا کنید.

نظرات درباره سرمایه گذاری در آلمان

مشاوره مهاجرت رایگان :