+982188742806-07      info@nadiaabroad.com

درخواست تماس از موسسه دارم

سوالات متداول

دوره پاتفک یک دوره یکساله آمادگی برای دانشگاه است .این دوره معمولا یکسال تحصیلی به طول می انجامد و دانشجویان با توجه به رشته در گروه های مهندسی ،علوم پزشکی و علوم انسانی به آموختن زبان روسی و سایر دروس مورد نیاز به زبان روسی می پردازند .

معمولا بیشتر کشور ها احتیاج به مدرک زبان دارند اما کشورهایی وجود دارند که بدون مدرک زبان، شما می توانید ادامه تحصیل دهید .

بله ، شما می توانید در کشورهایی مانند سوئد یا مجارستان به آموختن زبان انگلیسی بپردازید . جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان موسسه تماس بگیرید.

خیر، محدودیت سنی برای این امر وجود ندارد البته این امر برای تمام کشور ها و تمام برنامه ها صدق نمی کند.

بله ، البته این امر برای تمام کشور ها صدق نمی کند و برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان موسسه تماس بگیرید .

مدارک مورد نیاز عبارتند از : آخرین مدارک تحصیلی + ریز نمرات مدرک مربوطه ، مدرک زبان (در صورت نیاز) ، مدارک مالی (بستگی به کشور) و مدارک هویتی (پاسپورت و شناسنامه )

جواب این سوال بستگی به شرایط هر متقاضی دارد و با توجه به شرایط هر کسی راههای مختلفی برای مهاجرت وجود دارد.

بله ، شما می توانید با سرمایه گذاری مناسب در کشور های مختلف اقدام به گرفتن اقامت و حتی پاسپورت کشورهای مختلف کنید .

بله ،این امر برای بسیاری از کشورها صدق می کند و شما باید مدارک نیازمند را ارائه دهید.

اقامت یک کشور یعنی حق اقامت کردن و زندگی در یک کشور که این اقامت انواعی دارد و همچنین محدودیت هایی و یک نوع ویزا بلند مدت محسوب می شود اما تابعیت یک کشور شما تمام حقوق یک شهروند را دارا می باشید و حتی می توانید در سیاست و انتخابات این کشور شرکت کنید